Bebe - Kozmetika

V-1 Kozmetika

CHICCO ZANZA - Prava zaštita čak i za bebe!

Prirodna zaštita protiv komaraca - nova Chicco linija odgovara nježnoj bebinoj koži i može se koristiti već u prvim nedjeljama. 100% prirodna zaštita! Preporučljivo je da proizvodi za bebe budu sa nježnim formulama koje štite kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su esencijalna ulja. Nova Chicco linija štiti Vašu bebu nježno i prirodno bez agresivnih repelanata. Sadrži ulje melise i andirobe čiji mirisi odbijaju komarce.

AFRODITA BABY & KIDS - Mali dodir, velika ljubav

Dodir je prvi kontakt sa djetetom, neka bude potpun – prirodan i nježan. Nježne formule s brižno izabranim prirodnim sastojcima njeguju, čuvaju i maze kožu beba, djece, trudnica kao i mama dojilja.

Dobro došli u Cosmetics Baby klub

Cosmetics Baby klub je program vjernosti za roditelje sa djecom od 0-2 godine. 2 GODINE SUPER POPUSTA NA BRENDOVE KOJE VOLITE Korisnik ste Beauty Friend kartice i roditelj? Pozivamo vas da se učlanite u Baby klub, prijavom datuma rođenja vašeg djeteta.

Momenat za presvlačenje

Tokom prvih mjeseci života, koža bebe je još uvijek jako tanka, gotovo upola tanja nego kod odraslih. Stoga je vrlo osjetljiva, a naročito na spoljašnje agense. Česta su crvenila i iritacije, a posebno u predjelu koji dolazi u dodir sa pelenama.

1 2 Next page

Proizvodi