Zdrava hrana - Proizvodi

VI-2 Proizvodi

SUŠI - tipično japanski

Da li vas zanima šta to japanska kuhinja ima da ponudi? Želite li da otkrijete nove ukuse ili možda da počnete da spremate japanska jela? Fermentisanje hrane je njihova tradicionalna specijalnost, a postali su eksperti i u razvijanju proizvoda jakih ukusa. TERRASANA marinirani đumbir za suši je jedan takav ukus! Neizbježan za suši.

TERRA SANA positive eating

Terra Sana pozitivan konceot jela, nosi jasnu poruku, okusite i osjetite finoću. Sa proizvodima Terra Sana otkriva se jedan novi svijet organske hrane, jer u ovoj kući voli se prava hrana. Prehrambeni proizvodi koji će vas učiniti srećnim. Ovdje se organska hrana proizvodi preko 35 godina, i to samo ono za šta u srcu vjeruju da je dobro.

Raw Health Organic masline i maslinovo ulje

Organske, sirove Kalamata masline su sazrele na drvetu, ručno ubrane i potopljene u čistu izvorsku vodu da izgube gorčinu. Nijesu zagrijavane. Ulje se dobija pažljivim hladnim presovanjem (temperatura ne prelazi 27 stepeni C)

Verival - organski doručak

Dobar dan počinje sa dobrim doručkom. Ali Verival stoji iza kvaliteta sastojaka koji se nalaze u zdjeli! Pažljivo odabrani sastojci su garantovano iz organskog uzgoja.

Piramida ishrane

Davno je rečeno „ko god bio otac neke bolesti nepravilna ishrana joj je majka“. Iako je nastala još u šesnaestom vjeku ova naučna istina se i danas sa napretkom nutricionističke nauke stalno potvrđuje. I zaista, direktno ili indirektno hrana utiče na nastanak niza bolesti ili stanja.

1 2 Next page

Proizvodi