Zdrava hrana - Proizvodi

VI-2 Proizvodi

NOVO! English Tea Shop čajevi

Volimo dobar čaj. English Tea Shop čajevi su mješavina najboljih i najsvježijih sastojaka. Osvežavajući, okreplujući, robusni ili umirujuće, ljubav prema čaju nalazi se u svemu, od miješanja u fabrici u Šri Lanki, sve do vaše svježe skuvane šolje čaja. Ali čaj je mnogo više od toga. English Tea Shop o svima u lancu snabdjevanja. Od sakupljača, pakera, miksera, do onih koji piju. Mala farma, organska, fer trgovina i održivi su riječi bliske ovoj kompaniji. Ne samo zbog uticaja koji imaju na biznis, već i na buduće generacije. Da li vam se sviđa voćni ili sveži? Nešto što će te podići ili se smiriti? Naravno, tu su "klasici" (engleski Earl Grey ), ali ponekad svima prijatne iznenađujuće i neočekivane mješavine sa voćem i začinima. English Tea Shop, vam donosi vrhunski čaj iz srca Šri Lanke. Od 2010. godine nabavlja smo najbolji čaj od najboljih plantaža na svijetu, i stvara pravi balans vrhunskih ukusa. Ovi čajevi su spakovani ručno.

SUŠI - tipično japanski

Da li vas zanima šta to japanska kuhinja ima da ponudi? Želite li da otkrijete nove ukuse ili možda da počnete da spremate japanska jela? Fermentisanje hrane je njihova tradicionalna specijalnost, a postali su eksperti i u razvijanju proizvoda jakih ukusa. TERRASANA marinirani đumbir za suši je jedan takav ukus! Neizbježan za suši.

TERRA SANA positive eating

Terra Sana pozitivan konceot jela, nosi jasnu poruku, okusite i osjetite finoću. Sa proizvodima Terra Sana otkriva se jedan novi svijet organske hrane, jer u ovoj kući voli se prava hrana. Prehrambeni proizvodi koji će vas učiniti srećnim. Ovdje se organska hrana proizvodi preko 35 godina, i to samo ono za šta u srcu vjeruju da je dobro.

Raw Health Organic masline i maslinovo ulje

Organske, sirove Kalamata masline su sazrele na drvetu, ručno ubrane i potopljene u čistu izvorsku vodu da izgube gorčinu. Nijesu zagrijavane. Ulje se dobija pažljivim hladnim presovanjem (temperatura ne prelazi 27 stepeni C)

Verival - organski doručak

Dobar dan počinje sa dobrim doručkom. Ali Verival stoji iza kvaliteta sastojaka koji se nalaze u zdjeli! Pažljivo odabrani sastojci su garantovano iz organskog uzgoja.

1 2 Next page

Proizvodi