Ljepota - Lice

IV-1 Lice

BIELENDA CAMELIA OIL -

Jedinstvena kozmetička linija protiv bora, namijenjena njezi zrelije kože. Formula najboljih korejskih rituala ljepote na bazi ulja korejske kamelije pruža koži višestruku njegu. Ulje Kamelije hrani, zateže i vlaži kožu i bogato je vitaminima A, B, C i E.

NORDICS - revolucija oralne higijene

Eko-bambus četkice za zube i prirodni proizvodi za oralnu njegu. Nordics inspirišemo promjene kroz asortiman potpuno prirodnih proizvoda za njegu zuba. Ekološki odgovoran brend - preoblikovanjem tradicionalnih zubnih proizvoda predstavlja svijetu novu vrstu kvalitetnog, ekološki prihvatljivog asortimana za oralnu njegu. Ručice Nordics četkica za zube su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa sa vlaknima od recikliranog i najlonskog materijala koji se može reciklirati.

BIELENDA YOUTH THERAPY kolekcija

YOUTH THERAPY e inovativna linija preparata protiv bora, kreirana prije svega za zahtjevnu, stariju kožu. Izuzetno efikasne formule se baziraju na revolucionarnom otkriću današnjice, ekstraktu puževe sluzi koja omogućava rekonstrukciju, poboljšanje stanja i regeneraciju kože. Dodatno sadrži i 24-karatno zlato, ali i druge vrijedne aktivne supstance koje garantuju dubinsku hidrataciju i unaprđuju mehanizam koji usporava starenje kože.

1 2 3 4 5 6 7 Next page

Proizvodi