Ljepota - Lice

IV-1 Lice

KORFF Complete Night Renew tretman

Tretman koji brine o koži tokom sna, smanjujući znake umora i starenja i daje sjaj licu. Intenzivna i koncentrovana formula, meke i svilene teksture, sadržana je u kapsulama s jednom dozom koje čuvaju čistoću aktivnih sastojaka.

7th Heaven Strawberry Cream - maska za lice

Maska sa osvježavajućom jagodom i hidratantnim mliječnim kremom Šta zvuči više nego prijatno za osvežavanje kože? Jagoda i krema bogata vlagom? Hidratantoj maski za toniranje dodata je soična aloe vera, da bi vam dala super mekani i sjajni ten. Zato redovno utolite žeđ vašom vaše kože na ovako prijatan način. Sastojci: Aloe vera koja ima bogatu istoriju upotrebe u kozmetičkim i zdravstvenim tretmanima. Od Kleopatre, koja je primenjivala gel Aloe vere za njegu tijela, do Indijanaca koji su aloju nazvali „štapom neba“, ona je hiljadama godina hvaljena zbog svojih dobrobiti za kožu. Jagoda - svi znamo da je bobičasto voće ukusno, ali u skromnoj bobici ima više nego što se vidi. Od Perua do Poljske, Južne Afrike do Španije, i naravno ne zaboravljajući na Veliku Britaniju, bobice se uzgajaju u svakom kutku sveta i udružuju se u oblikovanju naše hrane, režima lepote i načina života. Provjerite što bobice mogu učiniti za tako sjajan i lijep ten.

NORDICS - revolucija oralne higijene

Eko-bambus četkice za zube i prirodni proizvodi za oralnu njegu. Nordics inspirišemo promjene kroz asortiman potpuno prirodnih proizvoda za njegu zuba. Ekološki odgovoran brend - preoblikovanjem tradicionalnih zubnih proizvoda predstavlja svijetu novu vrstu kvalitetnog, ekološki prihvatljivog asortimana za oralnu njegu. Ručice Nordics četkica za zube su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa sa vlaknima od recikliranog i najlonskog materijala koji se može reciklirati.

1 2 3 4 5 6 7 8 Next page

Proizvodi