Ljepota - Tijelo

IV-2 Tijelo

SWISSDENT - pravi razliku u oralnoj higijeni

Po čemu se razlikuje SWISSDENT u odnosu na ostale proizvode za dentalnu njegu? Razlika od bilo koje druge paste za zube, četkice ili vodice za usta leži u patentiranim SWISSDENT inovacijama i proizvodnji uz pomoć visoke tehnologije. Proizvedeno u Švajcarskoj.

LEOCREMA - made in Italy

Preko 70 godina ljubavi prema vašoj koži Leocrema, istorijski brend koji je na tržištu više od 70 godina, ugađa vašoj koži inovativnim proizvodima ... 100% made in Italy Dermatološki testirane formule za poštovanje ravnoteže kože sa sastojcima pažljivo odabranim zbog njihove efikasnosti čine ono što Leocrema čini vodećom markom na tržištu.

BVLGARI Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", sa naglaskom na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cvijeća pomiješanog sa elegantnim bijelim cvjetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa. Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i ljepotom sunca. Rose Goldea je nova mirisna priča koja je uvijena u plašt ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem. Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

LIU JO Lovely Me - The key to my world

Novi parfem "Loveli Me" od Liu Jo zavodi romantičnim nijansama dečijim šarmom. Gornje note emitiraju kombinaciju hrskave slatkoće, zahvaljujući hipnotičkim kontrastima maline i bergamota. Delikatna nijansa prožima čula, kombinujući se sa šumom kedrovine i ambrozije: cvjetnim srcem koje odiše ženstvenošću i glamurom, obavijajući uspomene sa cvijetom narandže i laticama jasmina. Zatvorena u prefinjenoj bočici iznenađuje elegantnim šarmom kojim možete bilo koji izgled podići na viši nivo.

FANCY HANDY - jednostavno i zabavno

To je naš glavni cilj. Slažemo se da „ništa nije onako kako se čini“, sviđa nam se iznenađenje i originalnost. Mi vodimo računa o svakom detalju, tako da svaki trenutak lične njege postane "vaš trenutak". Prava i smešna ambalaža u kombinaciji s pažljivo razvijenim formulama pristupačnim svima. Ako želite da svoju rutinu njege pretvorite u pravu zabavu ... uz Fanci Handi osećaćete se kao kod kuće! Fancy Handy formule su sa jedinstvenim i ekskluzivnim sastojcima iz najneobičnijih mjesta svijeta.

1 2 3 4 5 Next page

Proizvodi