Ljepota - Tijelo

IV-2 Tijelo

BVLGARI Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", sa naglaskom na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cvijeća pomiješanog sa elegantnim bijelim cvjetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa. Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i ljepotom sunca. Rose Goldea je nova mirisna priča koja je uvijena u plašt ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem. Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

LIU JO Lovely Me - The key to my world

Novi parfem "Loveli Me" od Liu Jo zavodi romantičnim nijansama dečijim šarmom. Gornje note emitiraju kombinaciju hrskave slatkoće, zahvaljujući hipnotičkim kontrastima maline i bergamota. Delikatna nijansa prožima čula, kombinujući se sa šumom kedrovine i ambrozije: cvjetnim srcem koje odiše ženstvenošću i glamurom, obavijajući uspomene sa cvijetom narandže i laticama jasmina. Zatvorena u prefinjenoj bočici iznenađuje elegantnim šarmom kojim možete bilo koji izgled podići na viši nivo.

FANCY HANDY - jednostavno i zabavno

To je naš glavni cilj. Slažemo se da „ništa nije onako kako se čini“, sviđa nam se iznenađenje i originalnost. Mi vodimo računa o svakom detalju, tako da svaki trenutak lične njege postane "vaš trenutak". Prava i smešna ambalaža u kombinaciji s pažljivo razvijenim formulama pristupačnim svima. Ako želite da svoju rutinu njege pretvorite u pravu zabavu ... uz Fanci Handi osećaćete se kao kod kuće! Fancy Handy formule su sa jedinstvenim i ekskluzivnim sastojcima iz najneobičnijih mjesta svijeta.

VEDO CIARO - za bistar pogled

16 posebno upakovanih vlažnih maramica za čišćenje naočara, displeja mobilnog telefona, tablet i slično, vizira kacige... Za korišćenje u kući, kancelariji, na putu. Praktične su i efikasne u kojoj god situaciji i na bilo kom mjestu.

IROHA HEMP - Repair & Relax

Iroha Nature slijedi trend korišćenja kanabisa u kozmetici, kroz liniju proizvoda za intenzivnu dnevnu njegu kože. Otkrijte dobrobiti kanabisa: smirivanje, opuštanje, hranljivost i intenzivna regeneracija za normalnu i suvu kožu. Ulje kanabisa koje se nalazi u ovim proizvodima dobijeno je iz sjemena biljke I bogato je vitaminima A, C i E, i esencijalnim masnim kiselinama (Omega 3 i 6). Nema psihoaktivno dejstvo. *ulje sjemena Cannabis sativa biljke nema GMO sastojaka.

1 2 3 4 5 Next page

Proizvodi