COSMETICS MARKET & PARFIMERIJA Royal Gardens Budva

Ideja o spajanju u jedan objekat parfimerije i marketa, nastala je kao odgovor na potrebe naših vjernih potrošača, da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za njegu, uljepšavanje, zdravlje, djecu, kuću… jednostavnije rečeno, svakodnevne životne potrebe.

U ponudi naše parfimerije se nalaze luksuzni parfemski, make up i kozmetički brendovi. Ovdje posebno mjesto pripada brendovima Clinique, Este Lauder i Sisley. Širok izbor parfema pruža vam mogućnost da pronađete svoj omiljeni ili se odlučite za neki sasvim novi koji lansiraju poznate parfemske kuće. U okviru parfimerije, svoje mjesto je našao i Inglot make up korner. Inglot je profesionalni make up brend, omiljen među šminkerima i make up artistima, brend koji je prisutan danas na skoro svim modnim pistama i TV, filmskim I pozorišnim šminkernicama u skoro svim svjetskim metropolama.

U drugom dijelu, koji se nalazi sprat niže, smještena je uobičajena drogerijska ponuda, poput one u svim ostalim Cosmetics objektima, ali dopunjena igračkama, školskim priborom, sertifikovano organskim prehrambenim artiklima… idr.