CHICCO SENSITIVE 0+ HOME CARE PROIZVODI

Kompletna ponuda proizvoda da se brinete o svom domu, u potpunosti prilagođenih vašoj bebi. Proizvodi koji štite ono najdragocjenije što beba nosi, a to je koža.

Proizvodi čije formule imaju neutralizatore neprijatnih mirisa i sadrže prirodne additive koji su mikrobiološki i dermatološki testirani.

 

Chicco tečni deterdžent ima nevjerovatno blagu formulu za osjetljivu bebinu kožu. Ne izaziva iritaciju kože.

Chicco Sensitive kapsule za pranje veša praktične su i jednostavne za korišćenje. Zahvaljujuć i kapsuli , više nećete morati da razmišljate o potrebnoj količini deterdženta za pranje veša . Kada dodje u kontakt sa vodom, spoljašnji omotač se topi , obezbeđujući optimalan kvalitet pranja i sprečavajući stvaranje nepotrebnog otpada. Nemaju dodatnih boja, mirisa i ne sadrže alergene.

Chicco omekšivači neverovatno blagih formula za osetljivu bebinu kožu. Ne izazivaju iritaciju kože.

Chicco sprej za uklanjanje fleka  da kažete zbogom flekama, uključujući one koje se mogu naći na odeći za bebe. Posebna formula sa aktivnim kiseonikom je efikasna u uklanjanju fleka, naročito onih koje su oksidirajuće (trava, paradajz,voće...).  

Chicco sprej za čišćenje različitih površina idealan za čišcenje svih površina u domaćinstvu (kuhinje, kupatila...) i svih predmeta sa kojima dijete dolazi u kontakt (hranilice, podloge za presvlačenje, stola za igru....) Nije potrebno ispiranje. Bez mirisa, bez parabena, 99% prirodne sirovine, sa ekstraktom zelenog čaja sa antibakterijskim svojstvima, bez sirovina životinjskog porijekla.

Chicco osvježivač za gardarobu daje odjeći vaše dece i cijele porodice svjež i prijatan miris. Da biste sačuvali maksimalnu svježinu, mijenjajte osvježivač na svakih 6 nedjelja.