EARTH KISS MASKE ZA LICE

Zbog užurbanog života, vjerujemo da zaslužujete ugođaj za svoj um, tijelo i dušu. Htjeli bismo da imate motivaciju i inspiraciju za zdravije, srećnije i bolje verzije sebe samih, i da učite životne lekcije, da živite dobro izbalansiran, zdraviji život, bez stresa. Sa Earth Kiss, mi vam nudimo mali korak ka tom cilju.
Mi ćemo pokušati da vam našom linijom maski za lice, pomognemo da povratite i podmladite samu suštinu svog bića.
Stres, umor i nedostatak esencijalnih minerala i hranljivih materija utiču na vaše tijelo. Dugotraja nedostatak ovih potrebnih nutritijenata, direktno utiče na balans vašeg tijela i uma, kao i na izgled i funkciju kože.
Shilajit, rijetka i snažna organska mineralna materija, jedna od najmocnijih kad je u pitanju podmlađivanje, potiče sa Tibeta. Legenda kaže, da što je veća nadmorska visina na kojoj raste, to je veća njena moć.
Shilajit sadrži 85 iskonskih minerala koji pospješuju rebalans kože, dok ujedno podižu nivo energije oslobađajući tijelo stresa i anksioznosti.
Earth Kiss maske sadrže više pažljivo odabranih vrsta blata obogaćenih himalajskim Shilajit-om. Razne vrste blata potiču sa raznih strana svijeta, od sunčanih plaža Tajlanda pa do afričkih vulkana i starih glacijalnih planina.
Naše Earth Kiss maske za lice dubinski čiste i izvlače nečistoće iz kože, dok Shilajit pospješuje rebalans kože i vraća joj prirodnu ljepotu.
Zdravom kožom povratite samopouzdanje
Naša linija maski za lice obogaćenih himalajskim Shilajit mineralom je:
- Obogaćena sa 85 mikronutrienata koji se nalaze u Shilajit, sastojak koji pospješuje balansiranje energije za optimalnno zdravlje i vitalnost kože, tijela i duha.
- 100 % prirodna
- Maske sa maramicom su napravljene od biorazgradivog prirodnog bambusa
- Kao vegetarijancima, nama je dobrobit životinja centralna filozofija. Earth Kiss maske se stoga ne testiraju na životinjama.

Earth Kiss 100% Natural