IZDVAJAMO

DECEMBARSKA akcija u Cosmetics parfimerijama 2019

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom, u Cosmetics-u u Tivtu i Baru (ul. Jovana Tomaševića). Napravili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 10. januara 2020.

Saznajte više

FANCY HANDY - jednostavno i zabavno

To je naš glavni cilj. Slažemo se da „ništa nije onako kako se čini“, sviđa nam se iznenađenje i originalnost. Mi vodimo računa o svakom detalju, tako da svaki trenutak lične njege postane "vaš trenutak". Prava i smešna ambalaža u kombinaciji s pažljivo razvijenim formulama pristupačnim svima. Ako želite da svoju rutinu njege pretvorite u pravu zabavu ... uz Fanci Handi osećaćete se kao kod kuće! Fancy Handy formule su sa jedinstvenim i ekskluzivnim sastojcima iz najneobičnijih mjesta svijeta.

VEDO CIARO - za bistar pogled

16 posebno upakovanih vlažnih maramica za čišćenje naočara, displeja mobilnog telefona, tablet i slično, vizira kacige... Za korišćenje u kući, kancelariji, na putu. Praktične su i efikasne u kojoj god situaciji i na bilo kom mjestu.

IROHA HEMP - Repair & Relax

Iroha Nature slijedi trend korišćenja kanabisa u kozmetici, kroz liniju proizvoda za intenzivnu dnevnu njegu kože. Otkrijte dobrobiti kanabisa: smirivanje, opuštanje, hranljivost i intenzivna regeneracija za normalnu i suvu kožu. Ulje kanabisa koje se nalazi u ovim proizvodima dobijeno je iz sjemena biljke I bogato je vitaminima A, C i E, i esencijalnim masnim kiselinama (Omega 3 i 6). Nema psihoaktivno dejstvo. *ulje sjemena Cannabis sativa biljke nema GMO sastojaka.

Procvjetaj uz Vandini

Izgledajte brižljivo njegovani uz nove VANDINI proizvode. Posebno kreirani da zaštite i njeguju vašu kožu, sa odabranim cvjetnim vodama i osnažujućim mirisom u kombinaciji sa posebnim kompleksima za njegu.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

NOVI kombinovani Cosmetics market i apoteka na Zabjelu

Jos jedno mjesto za opuštenu trgovinu: NOVI kombinovani Cosmetics market i apoteka u okviru novog EXTRA retail parka u ulici 4.jula na Zabjelu otvoren je 30.avgusta. Kao i u svim Cosmetics objektima očekuje vas širok asortiman kozmetičkih proizvoda, parfema, proizvoda za domaćinstvo, akcesoara…

Dobro dosli!


Dobitnik nagrade putovanje za dvoje u Kapadokiju

11.10. u TC Delta City, u 12:00h elektronskim putem izvučena je nagrade u okviru nagradne igre „KAD SI OKRUŽEN PRIJATELJIMA“ .
Dobitnik nagrade putovanje za dvoje u Kapadokiju je Žana Delibašić iz Nikšića. Čestitamo!