IZDVAJAMO

MARTOVSKA AKCIJA U COSMETICS PARFIMERIJAMA 2020

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom, u Cosmetics-u u Tivtu i Baru (ul. Jovana Tomaševića). Napravili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 31. marta 2020.

Saznajte više

Pokloni mogućnost izbora - Cosmetics poklon kartica

I ove godine Cosmetics nudi Gift kartice kao idealnu opciju poklona za 8. Mart. Ono što ovu karticu čini posebnom je mogućnost da sami birate iznos, čije trošenje nije vremenski ograničeno. Kartica se može koristiti u svim Cosmetics drogerijama, apotekama i parfimerijama.

BVLGARI Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", sa naglaskom na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cvijeća pomiješanog sa elegantnim bijelim cvjetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa. Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i ljepotom sunca. Rose Goldea je nova mirisna priča koja je uvijena u plašt ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem. Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

LIU JO Lovely Me - The key to my world

Novi parfem "Loveli Me" od Liu Jo zavodi romantičnim nijansama dečijim šarmom. Gornje note emitiraju kombinaciju hrskave slatkoće, zahvaljujući hipnotičkim kontrastima maline i bergamota. Delikatna nijansa prožima čula, kombinujući se sa šumom kedrovine i ambrozije: cvjetnim srcem koje odiše ženstvenošću i glamurom, obavijajući uspomene sa cvijetom narandže i laticama jasmina. Zatvorena u prefinjenoj bočici iznenađuje elegantnim šarmom kojim možete bilo koji izgled podići na viši nivo.

PUPA Whale Make-up setovi - Limitted Edition

Nordijski dizajn, meke i esencijalne linije i puderaste boje evociraju potpuno novu temu: kit, kralj okeana. Četiri različita oblika i potpuno novi make-up komplet sa sofisticiranom rasponom boja koje su u trendu. Sadrži proizvode za šminkanje lica, očiju i usana.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

NOVA BEAUTY FRIEND NAGRADNA IGRA!

Nagrada: Putovanje za dvoje na Siciliju!

VELIKA NAGRADNA IGRA U COSMETICS-U!

Cosmetics – VELIKA NAGRADNA IGRA
od 03.01. do 31.03.2020.
Uz svaki račun od 9 eura učestvujete u nagradnoj igri.
Glavna nagrada
OPEL CORSA
ELEGANCE