IZDVAJAMO

Januarska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji i u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom. Naprivili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 31. januara 2019.

Saznajte više

Od 16. do 31.01. 2019. 1 euro vrijedi 3 tačke!

Od danas pa do kraja januara skupljajte trostruke Beauty Friend tačke na cjelokupan asortiman Cosmetics-a!!! Ne zaboravite da iskoristite tačke skupljene u toku 2018. (do 31.01.2019.) ...jer i kada trošite tačke, istovremeno skupljate nove... a do kraja januara, trostruke!!!

BIELENDA CAMELIA OIL -

Jedinstvena kozmetička linija protiv bora, namijenjena njezi zrelije kože. Formula najboljih korejskih rituala ljepote na bazi ulja korejske kamelije pruža koži višestruku njegu. Ulje Kamelije hrani, zateže i vlaži kožu i bogato je vitaminima A, B, C i E.

CHEEKY PANDA - bambus kao sirovina

Cheeki Panda je inovativni brend koji nudi tržištu održivu i zdravu alternativu. Maramice napravljene 100% prirodnog bambusa. Hipoalergenski, veganski proizvod. Ne sadrzi BPA, vjestacke mirise, ni izbjeljivace. Kutija, 80kom/pak, dimenzije 20x20cm.

NORDICS - revolucija oralne higijene

Eko-bambus četkice za zube i prirodni proizvodi za oralnu njegu. Nordics inspirišemo promjene kroz asortiman potpuno prirodnih proizvoda za njegu zuba. Ekološki odgovoran brend - preoblikovanjem tradicionalnih zubnih proizvoda predstavlja svijetu novu vrstu kvalitetnog, ekološki prihvatljivog asortimana za oralnu njegu. Ručice Nordics četkica za zube su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa sa vlaknima od recikliranog i najlonskog materijala koji se može reciklirati.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Izvučeni su dobitnici u nagradnoj igri Elite

Izvučeni su dobitnici nagrada u nagradnoj igri Elite - Vaš plan za ljepotu

2 x 50€ vaučer za trgovinu u Cosmetics-u

20 x 20€ vaučer za kupovinu Elite proizvoda u Cosmetics-uNovi ciklus Beauty Friend nagradne igre

#kad si okružen prijateljima
Koristi Beauty Friend karticu kod 2 partnera i osvoji poklon vaučer:
1 x 1500€
5 x 300€

NOVO U BARSKOM COSMETICS-u: PARFIMERIJA I INGLOT KORNER

Ponuda Cosmetics-a u baru, u ulici jovana Tomaševića, bogatija je za parfimerijski dio i Inglot korner.