IZDVAJAMO

Aprilska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom, u Cosmetics-u u Tivtu i Baru (ul. Jovana Tomaševića). Napravili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 30. aprila 2019.

Saznajte više

Japanski ritual ljepote

BIELENDA JAPANESE BEAUTY RITUAL kombinuje njegu sa zadovoljstvom i tradicijom i sa modernom kozmetologijom i diskretnim luksuzom.

EVERYDAY Sensitive Cotton

Ultra tanki higijenski ulošci, sa zaštitnim krilcima. Zahvaljujući ekstra-mekom higijenskom površinskom sloju, koji je ugodan za kožu i sadrži pamuk, pružaju mekoću i potpunu higijensku zaštitu, bez iritacija. Štaviše, zahvaljujući revolucionarnom "Center Plus" (ekstra-upijajući centralni dio), obezbjeđuju neuporedivu zaštitu od curenja. Sertifikovano sa Oeko-Tek® Standard 100, za odsustvo više od 200 štetnih materija.

NOVO! AFRODITA 100% spa PURE COCONUT

Zadivljujuća snaga prirode iz tropskih zemalja Sa sadržajem do 100 % prirodnih sastojaka: KOKOSOVO ULJE KOKOSOVA VODA KOKOSOVO BRAŠNO Proizvodi za njegu koji se odlikuju brzoupijajućim formulama primjerenim za sve tipove kože, i one osjetljive.

NORDICS - revolucija oralne higijene

Eko-bambus četkice za zube i prirodni proizvodi za oralnu njegu. Nordics inspirišemo promjene kroz asortiman potpuno prirodnih proizvoda za njegu zuba. Ekološki odgovoran brend - preoblikovanjem tradicionalnih zubnih proizvoda predstavlja svijetu novu vrstu kvalitetnog, ekološki prihvatljivog asortimana za oralnu njegu. Ručice Nordics četkica za zube su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa sa vlaknima od recikliranog i najlonskog materijala koji se može reciklirati.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

RENOVIRAN COSMETICS U TIVTU

Uz INGLOT korner, standardan make up asortiman, parfemsku ponudu, proizvode za njegu lica i tijela, proizvode za licnu higijenu, higijenu vaseg doma, zdravu hranu, naci cete puno popusta i proizvoda po super cijenama.
Nova Beauty Friend nagradna igra! Od 15.02.-10.04.

#kad si okružen prijateljima
Koristi Beauty Friend karticu kod 2 partnera i osvoji poklon vaučer:
1 x 1000€
10 x 200€

IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE "DANAS U COSMETICS-U; SJUTRA U TOYOTI"

U petak, 12.04. u Cosmetics-u u TC Delta City iyvuceni su dobitnici nagradne igre "DANAS U COSMETICS-U; SJUTRA U TOYOTI".

Dobitnik nagrade: putničko vozilo TOYOTA YARIS 1,5 HSD HB5 E-CVT LUNA

1.IVANKA JAREDIĆ

Dobitnici nagrade 10 x poklon vaučer 20 za kupovinu u Cosmetics-u:

1.MARKO ZEČEVIĆ

2.SANJA JOVANOV

3.DRAGANA RADOŠEVIĆ

4.VERA LUBURIĆ

.DRAGANA STOJKOVIĆ

6.DACA ĆETKOVIĆ

7.MELISA KALAČ

8.JELENA ĐALOVIĆ

9.REŠAD MEHOVIĆ

10.NAĐA BOBIČIĆ