IZDVAJAMO

JANUARSKA AKCIJA U COSMETICS PARFIMERIJAMA 2020

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji, u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom, u Cosmetics-u u Tivtu i Baru (ul. Jovana Tomaševića). Napravili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 31. januara 2020.

Saznajte više

KORFF Complete Night Renew tretman

Tretman koji brine o koži tokom sna, smanjujući znake umora i starenja i daje sjaj licu. Intenzivna i koncentrovana formula, meke i svilene teksture, sadržana je u kapsulama s jednom dozom koje čuvaju čistoću aktivnih sastojaka.

BVLGARI Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", sa naglaskom na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cvijeća pomiješanog sa elegantnim bijelim cvjetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa. Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i ljepotom sunca. Rose Goldea je nova mirisna priča koja je uvijena u plašt ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem. Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

LIU JO Lovely Me - The key to my world

Novi parfem "Loveli Me" od Liu Jo zavodi romantičnim nijansama dečijim šarmom. Gornje note emitiraju kombinaciju hrskave slatkoće, zahvaljujući hipnotičkim kontrastima maline i bergamota. Delikatna nijansa prožima čula, kombinujući se sa šumom kedrovine i ambrozije: cvjetnim srcem koje odiše ženstvenošću i glamurom, obavijajući uspomene sa cvijetom narandže i laticama jasmina. Zatvorena u prefinjenoj bočici iznenađuje elegantnim šarmom kojim možete bilo koji izgled podići na viši nivo.

PUPA Whale Make-up setovi - Limitted Edition

Nordijski dizajn, meke i esencijalne linije i puderaste boje evociraju potpuno novu temu: kit, kralj okeana. Četiri različita oblika i potpuno novi make-up komplet sa sofisticiranom rasponom boja koje su u trendu. Sadrži proizvode za šminkanje lica, očiju i usana.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Izvučeni su dobitnici LUMENE NAGRADNE IGRE (12.12.19.)

Izvučeni su dobitnici LUMENE NAGRADNE IGRE (12.12.19.)

VELIKA NAGRADNA IGRA U COSMETICS-U!

Cosmetics – VELIKA NAGRADNA IGRA
od 03.01. do 31.03.2020.
Uz svaki račun od 9 eura učestvujete u nagradnoj igri.
Glavna nagrada
OPEL CORSA
ELEGANCE