IZDVAJAMO

Novembarska akcija u Cosmetics parfimerijama

Novi akcijski letak koji važi u Cosmetics-u u tržnom centru City Mall, Cosmetics parfimeriji u Kameliji i u Cosmetics-u u tržnom centru HDL Novi Mall u Herceg Novom. Naprivili smo za vas izbor parfema, po SUPER cijenama! Akcija traje do 30. novembra 2018.

Saznajte više

Kupovinom BETTINA BARTY proizvoda od 1. do 15.11. 2018. 1 euro vrijedi 3 tačke!

Naduhnjujuće mirisne note u proizvodima za negu tIJela za nju i njega. Preporučuje se i za jako osetljivu kožu!

TERRA SANA positive eating

Terra Sana pozitivan konceot jela, nosi jasnu poruku, okusite i osjetite finoću. Sa proizvodima Terra Sana otkriva se jedan novi svijet organske hrane, jer u ovoj kući voli se prava hrana. Prehrambeni proizvodi koji će vas učiniti srećnim. Ovdje se organska hrana proizvodi preko 35 godina, i to samo ono za šta u srcu vjeruju da je dobro.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE - nova kolekcija sapuna

Nova kolekcija Nesti Dante prirodnih sapuna koja kombinuje rijetke i plemenite sastojke sa rafiniranim dragocjenim uljima. proizvedeni su tzv. sporim procesom kuvanja, što je doprinijelu da se održi delikatan balans između sastojaka i sačuvaju svi mirisi.

REVOLUTION RENAISSANCE - luksuzna a pristupačna make-up kolekcija

Ukoliko je vrijeme da dopunite svoj make up dozom luksuza a po pristupačnoj cijeni, učinite to sa predivnom kolekcijom Revolution Renaissance, koja se satoji od ajlajnera, rumenila, palete sjenki, hajlajtera, olovki i ruževa za usne.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

Izvučeni su dobitnici u nagradnoj igri Afrodita & Cosmetics


Izvučeni su dobitnici nagrada u nagradnoj igri Afrodita & Cosmetics:

2 x 150€ vaučer za trgovinu u Cosmetics-u

40 x 20€ vaučer za kupovinu Afrodita proizvoda u Cosmetics-u

50 x poklon paket AFRODITA


Izvučeni su dobitnici petog ciklusa Beauty Friend nagradne igre

Izvučeni su dobitnici još petog ciklusa Beauty Friend nagradne igre

#kad si okružen prijateljima

ESTEE LAUDER, CLINIQUE i GLAMGLOW u Budvi! Cosmetics Royal Gardens

Ljepota je stav i to nije tajna. Zašto su mlade na dan svog vjenčanja uvijek prelijepe? Jer baš na taj dan one brinu o tome kako će izgledati. Nema ružnih žena, samo žena koje ne brinu ili ne vjeruju da mogu biti atraktivne.'- ESTEE LAUDER

Petak, 24.08. Budva, prezentacija brendova koji se nalaze u portfoliju ove kozmeticke kuce: Estee Lauder, Clinique, Glam Glow, Tom Ford, Bobbi Brown, Smash Box, Jo Malone, MAC i mnogi drugi.