IZDVAJAMO

Cosmetics NAGRADNA IGRA 2020

Zahvaljujemo se svim učesnicima naše velike nagradne igre "Kakav spoj - dođi u Cosmetics i Opel Corsa može biti tvoj" koja je završena 31. marta. Bili smo nestrpljivi da konačno saznamo ko će od vas odvesti ovaj automobil. Nažalost, uvođenje vanrednih mjera, izazvano pandemijom Corona virusa, poremetilo je naše planove. Izvlačenje je trebalo da bude javno i zahtijevalo je okupljanje komisije i "publike", što je u ovom trenutku, a po preporukama NKT i vlade CG, i važećim mjerama nemoguće. Zato se izvlačenje odlaže do normalizacije situacije. O novom terminu ćete biti blagovremeno obaviješteni, putem sajta i društvenih mreža. Hvala na razumijevanju.

Saznajte više

#KISSTANCE - ESSENCE & CATRICE COSMETICS

Kompanija Cosnova GmbH je pokrenula inicijativu zajedno sa svojim brandovima Essence , CATRICE & L.O.V, kako bi podržali trenutnu situaciju u borbi protiv korona virusa. Keep your #Kisstance: brinite o drugima na daljinu

BVLGARI Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea predstavlja "boginju zlata", sa naglaskom na opijajuću slatkoću egzotičnog ylang-ylang cvijeća pomiješanog sa elegantnim bijelim cvjetovima jasmina i neroli - mirisom pomorandže. Uz to ide i kremasta nijansa mošusa. Bvlagri opisuje Rose Goldea-u kao miris koji odaje poštovanje zlatu i ženstvenosti, koja je inspirisana Boginjom zlata i ljepotom sunca. Rose Goldea je nova mirisna priča koja je uvijena u plašt ruža. Rose Goldea je ženstven i očaravajući parfem. Nar otvara Rose Goldea-u, na vrhu kompozicije. Kako se miris formira, dolazi se do damask ruže i jasmina, koji su podržani mošusom, kremastom sandalovinom i tamjanom. Miris je vrlo ekspresivan sa karakterističnom orijentalnom aromom.

LIU JO Lovely Me - The key to my world

Novi parfem "Loveli Me" od Liu Jo zavodi romantičnim nijansama dečijim šarmom. Gornje note emitiraju kombinaciju hrskave slatkoće, zahvaljujući hipnotičkim kontrastima maline i bergamota. Delikatna nijansa prožima čula, kombinujući se sa šumom kedrovine i ambrozije: cvjetnim srcem koje odiše ženstvenošću i glamurom, obavijajući uspomene sa cvijetom narandže i laticama jasmina. Zatvorena u prefinjenoj bočici iznenađuje elegantnim šarmom kojim možete bilo koji izgled podići na viši nivo.

PUPA Whale Make-up setovi - Limitted Edition

Nordijski dizajn, meke i esencijalne linije i puderaste boje evociraju potpuno novu temu: kit, kralj okeana. Četiri različita oblika i potpuno novi make-up komplet sa sofisticiranom rasponom boja koje su u trendu. Sadrži proizvode za šminkanje lica, očiju i usana.

PREPORUČUJEMO

Najnovije vijesti

PROMJENE USLOVA IZVLAČENJA DOBITNIKA ZBOG PANDEMIJE

Datum i mjesto izvlačenja biće naknadno objavljeni na društvenim mrežama, sajtu kao i u dnevnim novinama.