NAGRADNA IGRA #kadsiokruzenprijateljima za BF korisnike • Cosmetics market
Bf Nagrdna Igra Avg Sajt Www Desavanje1280x853px

Bf Nagrdna Igra Avg Sajt Www Desavanje1280x853px

NAGRADNA IGRA #kadsiokruzenprijateljima za BF korisnike

NAGRADNA IGRA #kadsiokruzenprijateljima

za BF korisnike

Za korisnike Beauty Friend kartice koji znaju kako se štedi pri svakoj kupovini, i dobro poznaju mogućnosti BF kartice, a i za sve one koji će ih tek upoznati, pokrećemo još jedan ciklus nagradne igre! Nagrada je TFSMILEE E1 električni SKLOPIVI bicikl! Dizajniran da se preklopi u kompaktan oblik, olakšavajući transport i skladištenje. Lako se unosi u zgradu ili javni prevoz i čuva u kompaktnim stambenim prostorima ili u kolima. UČESVUJTE! U vašoj uobičajenoj šoping turi posjetite radnje BF partnera i uštedite! Spisak svih partnera u okviru aplikacije odjeljak BF/Partneri programa Srećno!

TFSMILEE E1 električni bicikl sa velikim gumama opremljen je motorom od 250W 36V, koji može postići maksimalnu brzinu od 25km/h
uz maksimalni nagib od 25 do 30 stepeni. Vožnja na otvorenom gradskim, seoskim ili planinskim putevima. Usklađen sa UL standardima.
Sigurna vožnja: Dvostruke disk kočnice, u potpunosti poboljšavaju put kočenja i performanse. Opremljen LED prednjim i zadnjim svijetlom snage 2W, čini vasu vožnju sigurnom i tokom noći.
2 načina vožnje: Postoje 2 načina rada: običan i režim električne pomoći. To je najbolja mješavina za duže razdaljine ili svakodnevnu vožnju.
3 brzine vožnje: Postoje 3 različite brzine u skladu sa različitim zahtjevima vožnje.